Talačka kriza u Novom Pazaru, muškarac prijeti da će raznijeti sebe i porodicu

 

Policiji u Novom Pazaru sinoć oko 22:00 časa prijavljeno je porodično nasilje u ulici Vuka Karadžića, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi tog grada.

Kako je navedeno, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su izašli na lice mesta i zatekli starijeg čoveka koji drži svoju porodicu kao taoce zaključane u kući.Jedan od članova porodice je u međuvremenu pušten. U blizini mesta događaja okupio se i veći broj građana.

Nakon što je po drugi put u poslednjih nekoliko dana isprebijao svoju suprugu, stariji muškarac iz ulice Vuka Karadžića u Novom Pazaru, od ranije poznat po porodičnom nasilju(maltretiranju supruge) zabarikadirao se sinoć u svojoj kući i policiji preti da će „sve dići u vazduh“ ako uđu i pokušaju da ga uhapse.

Na licu mesta je nekoliko policijskih kola, a u dvorištu kuće su takođe policajci. Prema nezvaničnim informacijama čekaju se stručni pregovarači koji će zabarikadiranog pokušati da ubede da se mirno preda…

Da se ovaj čovek, čije ime još nije saopšteno, zabarikadirao u kući saopštio je njegov mlađi sin koji je policiji rekao da je njegov otac pretukao majku i da je ona pozvala policiju.

Kada je čuo da će policija doći on je uzeo bombu i iz jedne sobe preti da će je aktivirati. Ne zna se gde je njegova supruga i imali još koga u kući.

Reč je o muškarcu koji je ranije imao sukobe sa zakonom i koji je, kako su sinoć rekle neke od njegovih komšija, spreman na sve.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close