Pet stvari koje žene nikada ne bi trebale raditi zbog muškarca

Evo koje stvari ne biste nikada trebale raditi zbog frajera:

Dijeta

Nemojte nikad zbog frajera ići na dijetu. Odluku o zdravoj prehrani ili tjelovježbi trebate donijeti samo zbog sebe, a na da biste impresionirali nekog muškarca.

Prekid s prijateljima

Ako vam dečko brani da se družite s drugim muškarcima, čak i ako se radi o vašim prijateljima iz djetinjstva, onda mu s pravom možete dati nogu. Ako frajer ne vjeruje u muško-ženska prijateljstva, to puno govori i o njegovom odnosu prema drugim ženama.

Žrtvovanje karijere

Ne morate birati između ljubavi i karijere. Ako mu vaše poslovne obaveze smetaju, preispitajte svoju vezu. Muškarac koji vas voli mora vas podržati u poslu koji radite i u svim vašim drugim interesima u životu.

Mijenjanje stila

Ako on voli skockane i našminkane žene, a to nije vaš stil, možete ga povremeno razveseliti u nekom takvom izdanju. No svoj stil također ne biste trebali mijenjati zbog muškarca, ali ni vi njega ne biste trebale tjerati na takvo nešto.

Mijenjanje frizure

On voli plavuše, a vi ste brineta? On voli dugu kosu, a vaša je kratka? Uprkos svojim preferencijama, odabrao je vas, i ako vas pokušava nagovoriti da zbog njega promijenite izgled odmah mu dajte do znanja da to ne dolazi u obzir, piše “Index“…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *