Pet stvari koje muškarci ne podnose u krevetu

Znamo da su muškarci puno jednostavniji od žena kada je se*s u pitanju, ali to ne znači da nemaju neke primjedbe na predstavu svojih partnerki.

Vjerujemo kako bi većina njih svejedno radije provela veče ispunjenu osrednjim seksom nego radila nešto drugo, ali ipak, nije loše znati koje im stvari najčešće smetaju kad je seks u pitanju.

Žene koje vrište

Naravno da im ne smeta ako je žena glasna u krevetu, ali ovo se odnosi na žene koje vrište, jer oponašaju porno glumice. Većina muškaraca takvo vrištanje odmah prepoznaje, što seks čini puno manje uzbudljivim. Naravno, neće nam prigovoriti zbog toga, ali ako ste jedna od tih koje glume zadovoljstvo konstantnim vrištanjem, vrlo je vjerovatno da frajer zna šta radite.

Žene koje se ne trude

Shvatamo da je ponekad najlepše samo ležati i pustiti njega da obavi posao, ali ako je to jedino što radite, vaš dečko se neće baš previše zabavljati tokom seksa. Muškarci vole djevojke koje u krevetu preuzimaju inicijativu, a ako samo nepomično ležite i ne učestvujete, brzo će shvatiti da je sve mogao obaviti i sam.

Skakačice

Suprotnost djevojkama koje samo leže su one koje skaču po svom dečku kao po trampolini. Iako muškarci vole divlji seks, nekontrolisano skakanje ih pomalo zastrašuje. Vjerovatno smo svi pročitali onaj slučaj u kom je frajer tokom seksa zadobio frakturu penisa, a skakanje je sasvim logičan put do tog ishoda.

Agresivne (bez dogovora)

Neki frajer će obožavati djevojke koja će ih gristi, šamarati i grebati tokom seksa, ali postoje i oni koji to jednostavno ne vole. Prije nego što krenete u “ozbiljno” povređivanje frajera tokom seksa, krenite sa malim stvarima i definitivno provjerite da li vam se sviđa uopšte takav smijer.

Nezainteresovane za oralni seks

Neke žene jednostavno ne vole da oralno zadovoljavaju muškarce, ali svejedno to rade iz pristojnosti. Nažalost, muškarci itekako osjete kada je reč o takvom oralnom seksu, a često se zbog toga osjećaju loše. Loš blowjob nije bolji od nikakvog, koliko god ga muškarci obožavali. (haber.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close