Kako izdržati što duže u krevetu

Eros.ba vam donosi par savjeta “kako izdržati što duže u krevetu”?

Vječna tema muških razmišljanja „kako što duže izdržati“ u toku samog vođenja ljubavi? O ovoj temi napisane su brojne knjige i sudije, bila je predmetom brojnih istraživanja, a portal Eros.ba vam donosi par efikasnih savjeta kako da produžite svoj užitak u krevetu.

Odlutajte sa mislima:

Prvi i vjerovatno najčešće korišteni način je taj da kada se previše uzbudite i osjetite da se približava taj trenutak … mislima odlutate negdje drugo. Počnite misliti na stvari koje nemaju veze sa trenutnim dešavanjem i uzbuđenjem vaše partnerice. Mislite na polja sa zelenom travom i cvijećem, na male žute plastične patkice kako plutaju po kadi, šta sve treba da uradite na svom autu u skorije vrijeme, da li ste dobro odigrali listić na kladionici … tema je tako mnogo, a svaka od njih će vam bar na trenutak pomoći da uzbuđenje splasne i da možete nastaviti dalje, ali znatno manje napaljeni.

Strpite se na trenutak:

Mnogi muškarci praktikuju i ovu tehniku, a to je da kada osjete da se približava vrhunac na trenutak prekinu sve aktivnosti i sačekaju da se smire. Ovo je dobra tehnika ali je morate dobro usavršiti jer se vam se može u trenutku dogoditi da i pored toga što ste se „smirili“ ipak svršite, jer uzbuđenje i ne splasne baš tako brzo. Znači dobro se istrenirajte ukoliko želite da praktikujete ovu metodu.

Masturbirajte prije seksa:

Vrlo često da bi produžili svoju izvedbu u krevetu prije samog čina muškarci masturbiraju, jer opšte je poznato da za „drugi put“ ipak treba malo više vremena. Ovo je efikasna metoda ukoliko znate kada će se i da će se dogoditi seksulani čin, međutim problem je što se i ne može baš sve planirati.

Koristite kondom:

Upotrebu kondoma ili higijenske gumice toplo preporučujemo, prvo zbog higijenskih razloga a i zbog efikasnog procenta spriječavanje neželjne trudnoće, a može vam i pomoći da produžite svoju avanturu u krevetu. Šta god o njemu pričali ipak ta „mala opna“ pomaže da se baš ne napalite u sekundi i može vam i te kako pomoći u toku seksa.(tuzlanski.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close