Jasni znakovi da žena planira raskid veze

Iako su veoma komplikovane u svojoj suštini i do odluke o raskidu potrebno im je mnogo promišljanja i opcija “za i protiv”, kada se jednom konačno odluče na taj korak, one postupaju veoma jednostavno i dovoljno je samo da obratite pažnju na jasne znakove i promjene u njenom ponašanju, pa da vam bude jasno, da je kraj veoma blizu i da je neminovan.

Evo jasnih znakova da se žena sprema da raskine vezu:

1.Postaje ćutljiva

Bilo da se radi o razgovoru ili prepisci, ukoliko su njene rečenice kratke i odsječne, žena želi da stavi do znanja da je postala nezainteresovana. Ukoliko je neko drugi postao sfera njenog interesovanja, ona će jednostavno staviti tačku na prethodnu priču, neće vam trošiti vrijeme i davati lažnu nadu.

2. Omiljeni odgovor je “Nije mi ništa!”

 Svaka žena ima potrebu da se povuče i razmisli o nekim stvarima, tada nije ljuta i ne gradi zidove, samo se posvećuje svojim mislima. U tim situacijama, na pitanje “Šta nije u redu?” često će odgovoriti “Nije mi ništa!”, ali žene koje su u ovom raspoloženju duži vremenski period, vjerovatno razmišljaju o novim opcijama i promjenama u svom životu.(lepotaizdravlje.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close