Dobronamjerno ili ne – Četiri laži koje je svaka žena barem jednom izgovorila u krevetu

Nisam još isprobala ovo

Muškarci često lažu kako bi ispali veći stručnjaci u krevetu nego što to stvarno jesu, a žene odabiru suprotni pristup. Ako novi dečko predloži da u krevetu radi nešto neuobičajeno, a to je ona već radile, zašto ne bi prešutjela tu informaciju? Muškarac će se bolje osjećati ako misli da joj je otkrio nešto novo u seksu, prenosi index.hr.

Ogroman si

Iako je prosječnom muškarcu relativno jednostavno provjeriti je li njegov penis stvarno nešto posebno ili tek spada u prosjek, većina će njih prihvatiti kompliment i neće postavljati dodatna pitanja. Žene ovo najčešće rade kako bi se njihov muškarac osjećao posebno i kako bi se posebno potrudio oko njihovog orgazma.

Ovo je bilo super

Čak i kad je seks bio samo ok. Iako podržava otvoreno prigovaranje i iskrenost kad je u pitanju kvaliteta seksa, svjesna je da je ponekad bolje dati lažni poticaj nego odmah krenuti kritikovati, pogovoto kad je riječ o muškarcu koji se stvarno trudi.

Svršila sam

Laž koju ne podržavamo, ali žene ju i dalje smatraju jednostavnijim pristupom. Neke misle da je sramota ako nisu mogle postići orgazam, neke misle da će se frajer naljutiti, nekima je samo lakše glumiti da je sve ok i ocijeniti orgazam manje važnom stavkom. Dobronamjerne laži nisu uvijek loše, ali ovom laži žene samo smanjuju šansu za kvalitetan seks.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close