Devet znakova da će muškarac biti dobar otac

U dugoj ste vezi, koja bi  trebalo da pređe na sledeći nivo, lijepo vam je i volite se, ali niste sigurni u njegove očinske sposobnosti i to vas sputava.

Donosimo 9 znakova, koji će vam pokazati da će vaš partner  biti otac za primjer i umiriti sve vaše  sumnje:

1. Pomaže oko kućnih  poslova

Bez problema će spremiti ručak, pitaće oko čega može da pomogne i biće vam na raspolaganju. Na ovaj način pokazuje inicijativu da aktivno učestvuje u vašem životu, a sa druge strane ove vještine će svakako  pomoći kada postanete roditelji.

2. Dobar je pod pritiskom

 Ukoliko se lako snalazi u situaciji u kojoj mu izmiče tlo pod nogama, jednostavno će izaći na kraj sa malim detetom.

3. Prepoznaje zabavnu stranu života

Ima dovitljive komentare, mami vam osmjeh na lice i sposoban je da vas rastereti. Sačuvao je dijete u sebi uprkos svemu. Ove vrline pokazuju da će on biti otac koji će stalno podržavati svoju dijecu i vraćati im osmjeh na lice.

4. Drži stvari pod kontrolom

Muškarci sa istinskim samopouzdanjem vode računa o plaćanju troškova, vašim obavezama, pokazuje odgovornost, i uz sve to atraktivan je i pruža vam osećaj sigurnosti.

5. Brine se o vašim potrebama

Ako pokazuje poštenje i razumjevanje, trudi se da ispuni vaše želje, pokazuje vam ljubav. Ukoliko se ovako brižno ponaša prema vama, biće brižan otac vašoj deci.

6. Ima svoj stav i otvoreno ga pokazuje

Ukoliko ima svoj stav, brani ga i spremno vam se suprostavlja, vraća vas na zemlju i bezuslovno je iskren, biće dosledan u vaspitavanju djeteta, a to je veoma bitno.

7. Samostalan je

 Ukoliko je odgovoran i samostalan, on će biti osoba na koju se uvjek možete osloniti i neće vas zvati na svakih 5 minuta da vas pita, kako da se ponaša i postupa sa detetom.

8. Ima veliko srce

Uvek je tu da pomogne i vama i drugima, ima veliko srce, a to je garancija da  je zreo i promišljen, pa je sretno dketinjstvo pored takvog čovjeka zagarantovano.

9. Želi da bude dobar otac

Iako nema iskustva sa malom djecom, sama činjenica da želi biti dobar otac je velika stvar. Ukoliko već razmišlja o tome, delaće i trudiće se, a vaša djeca će biti voljena, što je najvažnije! (lepotaizdravlje.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close