7 stvari koje bi žene trebale češće raditi u krevetu

Baš kao što i mi žene imamo listu želja za intimne trenutke, tako i muškarci dobro znaju što vole i što ih maksimalno uzbuđuje.

1. Priuštite mu super pogled

Mi smo vam više vizualni tipovi. Zato volimo poze u kojima možemo dobro vidjeti sve što se događa. Moja žena više ni ne čeka da joj ja kažem koja mi je poza na pameti, već zna da su mi najveći gušt one u kojima ću moći vidjeti njezino tijelo. – Tomislav (42)

2. Iznenadite ga

Jednom me je cura tokom ljetovanja odvela na skrivenu plažu i priuštila mi trenutke za pamćenje. Ne kažem da biste uvijek trebale raditi stvari zbog kojih nas može uhititi policija (smijeh), ali definitivno volimo sve vrste iznenađenja, sve ono što malo odstupa od standardne rutine. – Zlatko (33)

3. Pokažite mu šta želite

Uvijek drage volje prihvaćam naredbe. Volim kad mi cura kaže ili pokaže šta sve želi, šta joj paše, šta želi da joj radim. Preuzimanje inicijative je se*si, a ja sam tu da joj ugodim u potpunosti. – Marko (29)

4. Budite glasni

Vjerovali ili ne, muškarci su zapravo dosta nesigurni u krevetu, čak i kada znaju šta rade. Zato nam je bitno imati i audio potvrdu da žena uživa. Onda znamo da stvarno sve radimo kako treba. – Jakov (39)

5. Uspostavite kontakt očima

Volim kada me gleda direktno u oči u ključnim trenucima. Ima nešto nevjerovatno u tome, to me totalno zapali, taj njezin izraz lica i pogled. – Siniša (32)

6. Pokažite entuzijazam

Nema ništa gore od potpuno nezainteresovane partnerice. Ti radiš, radiš i radiš, a s druge strane nema nikakve saradnje. Volim vidjeti malo entuzijazma ili barem dobiti nekakav odgovor na to šta radim, odobravanje, šta god. – Lovro (40)

7. Upalite svjetlo

Žene se uvijek opterećuju s tim da li su dobro obrijale noge, stvaraju dramu oko trbuha pa ugase svjetlo, a nama je sve to nebitno. To su stvari koje uopšte ne primjećujemo. Jednostavno smo uzbuđeni zbog svega što se događa i samo želimo uživati u cijelom tijelu svoje partnerice. Zato nema ništa bolje od se*sa uz upaljeno svjetlo.-Krešo (35)

(haber.ba)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *