Powered by WP Bannerize

151 čitanja

Powered by WP Bannerize

Otkriveno ko je nova Hurem?

Četvrtak, 30.5.2013.

Vijest da Merjem Uzeri napušta snimanje hit serije "Sulejman Veličanstveni" odjeknulo je poput bombe.
Dok se spekuliše da li je razlog njenog odlaska - psihički problemi, javnost u Turskoj već nagađa tko bi mogao je zamijeniti. Prema prvim podacima, nova Hurem je trebao buder Gulcin Santirciogl.

Producent serije "Sulejman Veličanstevni", Timur Savdži, otkrio je javnosti da glumica Merjem Uzeri više nije dio serije i da se ona vratila u Njemačku. On tvrdi da je čuvena Hurem odustala od serije navodno zbog zdravstvenih problema u koje on ne vjeruje, i da su radnici bijesni na kolegicu jer je u seriji nastala kriza. Ipak, producenti najavljuju da će glumicu zamijeniti Vahide Gördün.

- Nema više Merjem Uzeri - rekao je Timur na sastanku kada je okupio 200 radnika sa serije.

- Od sada pa nadalje nastavljamo raditi na seriji. Ona je to uradila zbog novca. Želim posao završim kako treba, ali sezonu ćemo zbog krize morati završimo sedam dana ranije. Timur je u intervju za turske medije rekao i da mu je Meriem rekla da se ne osjeća dobro i da je depresivna, ali da službeni izvještaj liječnika nije vidio.

- Ona zbog novca leži na klinici - tvrdi Savdži.

- Nisam uspio dobijem izvješće od liječnika i ne znam kako je to moguće. Navodno, doktori kažu da boluje od od sindroma s kojima se ljudi vraćaju iz rata. Ono što sam čuo je da su je posavjetovali da godinu, do godinu i po, mora biti izolirana od ljudi.

Producent, koji je inače s Meriem provodio svaki dan dok je bila na snimanjima, je pokušao i razumjeti svoju prijateljicu.

- Možda joj svega previše. Njoj se život sa "Sulejmanom" okrenuo naglavačke. Mislim da nije uspjela uspostaviti ravnotežu u Istanbulu, tako da bi svakako otišla.

Iako se turski mediji objavili na sva zvona da će nova Hurem najvjerojatnije biti Gulcin Santircioglu, producenti kao glavnu glumicu vide izvjesnu Vahide Gördün.

(Još nema glasova)

Za komentiranje potrebna prijava:

OVA VIJEST NEMA KOMENTARA